news-details
Ekonomija

Pedeset porodica iz regiona besplatno ljetuje u Herceg Novom zahvaljujući kampanji #HercegNoviTeZove

Pedeset porodica iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore besplatno će ljetovati u Herceg Novom zahvaljujući kampanji #HercegNoviTeZove.

-U drugom krugu kampanje izvučeno je 24 srećnih dobitnika, koji će sa svojim porodicama pet dana uživati u Herceg Novom, gradu dobrih domaćina u koji se uvijek vrijedi vraćati-saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.

Prema istim navodima, #HercegNoviTeZove je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, i to u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog. Kvalitet akcije prepoznali su i lokalni ugostitelji, pa će dobitnicima nagrada biti omogućeno 20 odsto popusta za uživanje u specijalitetima u više restorana.

-Herceg Novi spremno dočekuje ovu turističku sezonu. Iskoristili smo vrijeme između dva ljeta da „osvježimo“ gradsko šetalište, puteve i stepeništa. U Herceg Novom vas čekaju poznate plaže, kultna mjesta, festivali, koncerti i dobar provod. Dođite da ljetujete u najljepšem grad na Jadranu jer Herceg Novi vas zove-poručio je budućim gostima potpredsjednik Opštine Miloš Konjević.

-”HercegNoviTeZove asocira na dobru energiju, prijatelje, ljetovanje, pozitivne vibracije i to su prepoznali ljudi u cijeloj državi, regionu i šire-kazala je PR kampanje Marija Krivokapić.

Ona je nagovijestila je da će kampanja #HercegNoviTeZove različitim aktivnostima i akcijama privlačiti pažnju tokom cijelog ljeta, dodajući da je akcija pokrenuta u momentu kada je Crna Gora proglašena za ”covid free” destinaciju, ali da sve vrijeme postoji svijest o riziku, s obzirom na neizvjesnu situaciju u zemljama koje su glavno emitivno tržište.

-Sigurno je da neće biti dovedena u pitanje reputacija Herceg Novog, kao grada koji je dobar domaćin i uvijek rado dočekuje goste. Ukoliko onaj ko je nagrađen, a zbog mjera za suzbijanje širenja korona virusa ne može da dođe u dogovorenom terminu, komuniciraćemo i naći rješenje. Dakle, svi koji su nagrađeni doći će u Herceg Novi i imaće priliku da osjete gostoprimstvo po kojem smo karakteristični-poručila je Krivokapić.