news-details
Društvo

Dr Tomanović čestitao Ramazanski Bajram

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bara dr Dragoslav Tomanović u ime OO i lično ime čestitao je islamskim vjerniicma Ramazanski Bajram.

-Grad Bar već vjekovima gradi, održava i uvažava multietnički i multivjerski sklad ovog prostora, doprinoseći time afirmaciji društva različitosti i njegovih vrijednosti. Upravo ove vrijednosti temelj su i savremene Crne Gore, koja ih utkala u svoje državno biće i postavila kao princip na kome počiva njeno građansko društvo. DPS, kao moderna građanska partija, u potpunosti je posvećena očuvanju i snaženju ovih vrijednosti, uvjerena da Crna Gora bez njih ne može postojati, niti se razvijati kao savremeno građansko društvo.

Zbog toga danas, na ovaj veliki praznik, sa posebnim poštovanjem, obraćamo se svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u našoj sredini, sa željom da Ramazanski Bajram provedete u dobrom zdravlju, uz svoju porodicu i prijatelje i da osjećanje duhovnog mira, radosti i zadovoljstva ispuni svaki dom. Zajedno, kao i do sada, poštujući jedni druge, nastavićemo da stvaramo bolju budućnost i gradimo Crnu Goru kao najbolju kuću za sve nas-navodi se u čestitci dr Tomanovića.