Poseta Temišvaru

Hoteli sa 4 zvezdice

U Temišvaru ima 16 hotela kategorisanih sa 4 zvezdice, što garantuje gostima hotela vrhunsku uslugu i smeštaj. Svi hoteli iz ove grupe imaju u svom kompleksu restorane, svojim gostima nude obezbeđen parking i bežični internet, kao i posebne sobe za nepušače. Većina hotela ima fitness centre, sobe prilagođene osobama sa invaliditetom i obezbeđen transport gostiju od i do aerodroma. Gotovo svi hoteli iz ove kategorije se nalaze u ili jako blizu centra Temišvara.

U nastavku predstavljamo neke od najpoznatijih hotela iz ove grupe:

Hotel Continental North Star, Temišvar

Hotel Continental u Temišvaru je najpoznatiji hotel u ovom gradu. Osim što ima jednu od najviših zgrada u Temišvaru, sa sjajnim pogledom na grad, hotel je gotovo svakom posetiocu Temišvara poznat i po uređenoj zelenoj površini u obliku časovnika, koja se nalazi pored hotela.

Sat Hotel Continental Temišvar

Hotel Continental North Star u svom kompleksu ima otvoren i zatvoren bazen, nekoliko restorana, fitness centar, spa & wellness centar i mnogo drugih sadržaja. Po kvalitetu usluge ovaj hotel je na vrhunskom nivou, a po cenama mnogo povoljniji od hotela sličnih sadržaja i kvaliteta usluga u okolnim zemljama i zemljama Evropske unije.


Hotel Timisoara (Hotel Temišvar)

Hotel Timisoara se nalazi na jednom od najpopularnijih trgova Temišvara, neposredno pored Palate kulture u kojoj se nalaze temišvarska pozorišta i Opera Temišvara. Ovo je izuzetno velik hotel sa preko 200 smeštajnih jedinica, koji u svom sastavu ima više restorana (od kojih su neki otvoreni i za goste koji nisu smešteni u hotelu). Često se u hotelu održavaju seminari i kongresi, koji okupljaju veliki broj učesnika.

 


Savoy Hotel, Temišvar

Savoy Hotel je verovatno najelegantniji hotel u Temišvaru. Ne spada u hotele sa velikim smeštajnim kapacitetima, ali svakako predstavlja jedan od najlepših. Nalazi se u blizini Parka ruža i Rumunske pravoslavne mitropolije, na manje od kilometra udaljenosti od starog gradskog jezgra Temišvara.


Lido Hotel, Temišvar

Ovaj hotel se nalazi na oko 3 kilometra od starog gradskog jezgra. U kompleksu postoji 60 soba različitog nivoa opremljenosti i broja ležajeva. Na raspolaganju su i luksuzniji apartmani. Dozvoljen je boravak u hotelu i kućnih ljubimaca. U svom sastavu hotel nudi otvoreni bazen, teniske terene, fitness centar, dva restorana, bar i druge sadržaje.


Hotel Angellis, Temišvar

Hotel Angellis je jedan od najmlađih hotela u Temišvaru. Izgrađen je 2009. godine i nalazi se u blizini čuvenog temišvarskog Julius Mola (Iulius Mall Timisoara). Osim vanserijskog dizajna, vrhunske usluge i velikog smeštajnog kapaciteta, hotel Angellis u svojim restoranima i barovima na višim spratovima nudi svojim gostima izvanredan pogled na grad. Ovaj hotel predstavlja verovatno najlepši hotel u Temišvaru, a po oceni gostiju i u najbolje ocenjene hotele.


Temisvar.com > Smeštaj (hoteli, pansioni) > Hoteli sa 4 zvezdice